VOORWOORD

Altijd en overal ‘Dichtbij’

Daar is ‘ie dan: het allereerste exemplaar van ‘Dichtbij’! Digitaal en interactief, met interessante verhalen, sfeervolle reportages en mooie beelden.

Heel veel mensen hebben met plezier aan de totstandkoming van ‘Dichtbij’ gewerkt. En het resultaat mag er wat mij betreft zijn! Op deze plaats wil ik dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de bijzondere bijdragen. Het magazine is bedoeld voor onze medewerkers en vrijwilligers, cliëntvertegenwoordigers en voor iedereen die geïnteresseerd is in onze organisatie. Laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en helemaal van deze tijd.

In deze eerste editie kun je onder andere de column van Anneke Doornbos lezen. Zij schrijft over haar ervaringen met haar verstandelijk beperkte dochter ‘Merel’: “’Uw kind is anders’ werd mij gezegd als ik bij een arts kwam.”

Ook persoonlijk begeleidster Evelyn Beldman vertelt haar verhaal: “Vroeger waren rust, reinheid en regelmaat heel belangrijk. Nu draait het om zeggenschap.” Verder het verhaal van een vrijwilligster, de agenda en ‘Uut Twente’.

Het is zomaar een greep uit dit magazine. Een magazine vol met verhalen uit het leven van alledag. Herkenbaar, met een lach en een traan. Altijd en overal ‘Dichtbij’.

HandtekeningJK_klein
Hoofdredacteur

PolaroidJoke

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden