STERK_logo

De eerste groepen hebben het verSTERK-traject
inmiddels doorlopen. VerSTERKer Jenet Nijkamp vertelt
over haar ervaringen bij Grasklokjes 1-3

LEES VERDER

“Zooooo, de eerste 16 weken STERK zit erop bij de Grasklokjes 1-3 in Nijverdal.”

Wat een mooie, bewogen, drukke periode hebben we met elkaar beleefd. Geweldig om te zien hoe ouders betrokken zijn en blijven in het STERK proces hier. Vanaf het begin hebben ze meegedacht, meegewerkt zoals een team dat doet. Een team dat klaarstaat rondom de bewoners zoals de driehoek ouders, begeleiding, bewoners bedoeld is. Wat is er wat afgepraat en afgedacht met elkaar.

Vanuit een stukje afwachting, bijna cynisch of dit dan wel gaat lukken is het omgebogen naar enthousiasme en het gevoel dat je er echt toe doet en dat je echt met elkaar de beslissingen mag nemen. Hard gewerkt aan hoe zeggenschap van onze bewoners er uit kan zien en steeds meer bewust van de keuzes die zij hebben. Hard gewerkt aan de wens om met elkaar te kunnen kiezen voor een selfsupporting groep. Hard gewerkt aan hoe je open en eerlijk naar elkaar toe kan zijn en dat ook laten zien in de verbeterteams.

En ik? Ik ga door vol energie dat je op de groep echt het verschil kan maken ook al gaat dat niet vanzelf en is dat niet makkelijk. Grasklokje 1-3, bedankt voor jullie openheid en oprechtheid en bedankt dat ook ik (en misschien wel vooral ik) heb mogen leren van jullie proces!”

Jenet NijkampverSTERKer

TERUG
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden