Voorwoord

Al bijna zeven jaar maken wij met veel enthousiasme de ‘Dichtbij’. Een online magazine. Digitaal en interactief, met interessante verhalen, sfeervolle reportages en mooie beelden.

Lees verder

Het magazine is er voor onze medewerkers en vrijwilligers, cliëntvertegenwoordigers en voor iedereen die geïnteresseerd is in onze organisatie. Laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en altijd en overal ‘Dichtbij’.

Dit is nummer 25 en tevens ons laatste nummer. We hebben besloten om te stoppen met dit online magazine. We gaan wel verder met het delen van alle mooie verhalen die in onze organisatie leven. En dat doen we op andere kanalen zoals social media (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn), onze website en in de nieuwsbrieven. En het kan ook zijn dat we iets nieuws ontwikkelen om ervoor te zorgen dat de verhalen bewaard blijven.

In dit laatste nummer volgen we Paul die elke ochtend op de duofiets naar het Keramiekatelier op de LosserHof fietst om aan het werk te gaan. En je vindt een achtergrondartikel over de komst van de verpleegkundig specialist die de arts VG gaat ondersteunen. Wil je meer weten over de Meesterproef en de basisscholing, kijk dan even verder in het magazine. Ben je benieuwd hoe je je kunt aanmelden voor ABCDate, lees dan het interview met Peter. Wij wensen je veel leesplezier met deze laatste ‘Dichtbij’.

Leontine Verhoeven en Annamiek van Dalen
raad van bestuur

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden