Inloopspreekuur vertrouwenspersonen en klachtenfunctionaris


Lees verder

Soms heb je als cliënt of verwant een probleem. Het mooiste is als je met dit probleem bij de begeleiding terecht kan. Maar soms lukt dit niet; dan kom je er samen niet uit of je vindt het te spannend om dit te doen. In die gevallen kan het fijn zijn om met een onafhankelijke vertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris te praten.<


Speciaal voor alle cliënten en hun familieleden/wettelijk vertegenwoordigers gaan de vertrouwenspersonen en klachtenfunctionaris die betrokken zijn bij onze organisatie, starten met inloopspreekuren. In elke regio is er elke veertien dagen een spreekuur. Deze inloopspreekuren starten op 1 maart. In eerste instantie duurt dit tot 1 augustus 2022, maar als het goed bevalt, komt er na de zomervakantie misschien wel een vervolg. Ook bij vragen over onvrijwillige zorg kunnen cliënten en verwanten terecht op het inloopspreekuur. Als het nodig is, wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Kennismaken

Werk je bij De Twentse Zorgcentra, vertel dan jouw cliënten en hun verwanten over het inloopspreekuur. Misschien kun je op de groep een lijstje ophangen met datums wanneer het spreekuur in jullie regio is. Zodat cliënten en verwanten dit ook kunnen zien. Zij hebben dan de mogelijkheid om (eventueel met begeleiding) het spreekuur te bezoeken als zij ontevreden zijn over bepaalde zaken of vragen hebben. Soms is het voor cliënten/verwanten al heel fijn om alleen even kennis te maken.

Vind jij het als medewerker prettig om een keer met een vertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris kennis te maken? Ook dan ben je van harte welkom om binnen te lopen.

Waar is het inloopspreekuur?
En hoe laat?

De inloopspreekuren zijn in Enschede bij TafeltjeVier, in Almelo bij HeerlijkHappy en in Losser in het restaurant LosserHof. Een afspraak maken is niet nodig. Het inloopspreekuur is gratis. De koffie en thee staan klaar. Het inloopspreekuur is tussen 09.00 en 11.00 uur.

Op welke dagen je het inloopspreekuur kunt bezoeken, vind je terug op JOP bij ‘Klachten cliënt onder A t/m Z’ en op de website van De Twentse Zorgcentra.

Wie zijn de vertrouwenspersonen en klachtenfunctionaris?

1. Annemieke Bijkerk – Vertrouwenspersoon cliënten
2. Saskia Hoogerbrugge – Vertrouwenspersoon cliënten
3. Karlijn Pomp – Vertrouwenspersoon cliënten onvrijwillige zorg
4. Margreeth Rebers – Vertrouwenspersoon cliënten onvrijwillige zorg
5. Mirjam Dopheide – Klachtenfunctionaris

Zij zijn alle vijf onafhankelijk van De Twentse Zorgcentra.

Like dit artikel | 5

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden