VOORWOORD

“Wil je gastredacteur zijn van de Dichtbij?” werd mij een aantal weken geleden gevraagd. “Maar natuurlijk, erg leuk zelfs.” En zo zit ik nu achter de laptop dit voorwoord te typen.

Lees verder

Corona houdt ons nog steeds in zijn greep maar dat neemt niet weg dat er een nieuwe Dichtbij op jullie staat te wachten. Met name in deze roerige tijd is verbinding erg belangrijk. Juist nu we 2020 achter ons laten, een jaar waarin alles anders was en we alle zeilen hebben moeten bijzetten.


Voor ons allen een uitdaging om in rust en vertrouwen te blijven. Onzekere tijden die veel creativiteit van ons vroeg met andere werkzaamheden, andere groepen en werkplekken en soms zelfs andere functies. Zo is een aantal van onze collega’s ingezet op de Cohortafdelingen*. Zij werken nu met mensen die ziek zijn en Corona hebben. Of bijvoorbeeld de mensen van Bewegingsagogiek die hun diensten inzetten binnen de dagbesteding en woongroepen. Een hele andere dynamiek die door velen van ons omarmd werd.

In deze Dichtbij lees je verder over de verhalen en alle mooie initiatieven die de afgelopen periode speelden binnen de organisatie.


Kimberley van Egmond

*Een cohortafdeling is een locatie die speciaal is ingericht om coronapatiënten te verzorgen.


Wil jij net als een persoonlijk begeleider dagbesteding jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden