VOORWOORD

Door de coronacrisis is deze Dichtbij later verschenen dan we gepland hadden. Andere zaken kregen voorrang. We hebben allemaal moeten wennen aan een nieuwe realiteit, waarvan we niet weten hoe lang die zal duren.

Lees verder

Ook de artikelen in deze Dichtbij moeten we vanwege de crisis van een kanttekening voorzien: de teksten zijn namelijk geschreven voordat de coronacrisis uitbrak. Daardoor is de manier van werken die in sommige artikelen beschreven wordt, nu niet de manier waarop er gewerkt wordt. Zo zijn de reguliere spreekuren van de tandartsen tijdelijk stopgezet. En ook de collega’s van IAG en de vrijwilligers kunnen niet werken zoals ze dat gewend waren. Deze Dichtbij willen we u niet onthouden. Ondertussen verruimen we stap voor stap de genomen maatregelen. Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid.


Annamiek van Dalen & Leontine Verhoeven
raad van bestuur


Wil jij ook jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden