VOORWOORD

Gastredacteur voor de Dichtbij? Deze vraag kreeg ik onlangs van mijn collega’s op de afdeling. Ik schrijf standaard twee artikelen voor de Dichtbij. Dus waarom ook niet een keer als gastredacteur? Zo gezegd, zo gedaan.

Lees verder

En dan begin je aan een tekst… waar moet ik het dan over hebben? Normaal interview ik andere mensen en schrijf ik niet over mijzelf. Maar daar gaat ie dan. Ik ben Elise Olde Engberink, 28 jaar en woon samen met mijn man, hond en twee katten in Almelo. Ik werk nu iets meer dan 1.5 jaar voor De Twentse Zorgcentra en heb het heel erg naar mijn zin.

Ik doe veel verschillende werkzaamheden, ontmoet veel prachtige mensen en zit op een afdeling met hele leuke collega’s. Hoe een dag er voor mij uitziet? Dat lees je hier.

Kijk je mee? Ga direct naar het artikel


Aanmelden als gastredacteur


Wil jij net als Elise jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden