Heropening Hebbedingen Nijverdal

Donderdag 7 november was de feestelijke en drukbezochte (her)opening van Hebbedingen Nijverdal. Daarnaast werd op deze dag ook het 10-jarig bestaan van de kookgroep op de Bendien Smitshof gevierd. Om 14.30 uur werd door de jongste en oudste deelnemer het lint doorgeknipt en was de heropening officieel. De bezoekers konden de winkel in kerstsfeer bewonderen en producten bekijken die de deelnemers zelf hadden gemaakt.


Hebbedingen biedt dagbesteding op een unieke locatie in Nijverdal. De gezellige en trendy woonwinkel met stijlvolle en stoere woonaccessoires bevindt zich in het centrum. Bij Hebbedingen worden ook artikelen verkocht die nergens anders te vinden zijn. Deze (cadeau)- artikelen worden gemaakt door de deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dagelijks zijn er 12 deelnemers bezig met onder andere het maken van deze unieke producten. Bij het maken van de artikelen worden de creativiteit, de kwaliteiten en de wensen van de deelnemer extra benut. De artikelen die onder andere gemaakt worden zijn kaarten, dienbladen, woondekens en kussens.


Kijk ook eens op de website: hebbedingennijverdal.nl of volg Hebbedingen op Facebook.

Terug

Jetzt Geht’s Losser-Hof

Jetzt Geht’s Losser-Hof is het Oktoberfest van De Twentse Zorgcentra dat gehouden is in de maand november. Op vrijdag 8 november kon er genoten worden van een stamppotbuffet (‘Eintopf-buffet’) met alles er op en eraan! Het Ontmoetingscentrum op de LosserHof was versierd en de meeste bezoekers waren in Tiroler outfit. Er was gezellige livemuziek op de achtergrond verzorgd door de Bonkenbargkapel uit Oldenzaal. Aansluitend was de ‘Party-abend’ met wederom livemuziek om heerlijk op te swingen.


Op zondag 10 november konden cliënten en medewerkers ‘Frühstücken’. Oftewel: genieten van een lekker ontbijt incl. koffie, thee en sinaasappelsap. Aanleiding voor het organiseren van dit feest was Jetzt Geht’s Losser, dat eerder plaatsvond in de plaats Losser. De organisatie van dat feest vond het zó leuk dat er ook een Oktoberfest op de LosserHof zou komen, dat ze alle versiering kosteloos hebben uitgeleend.


Het was een prachtig feest voor cliënten en medewerkers van De Twentse Zorgcentra!

 

Terug

Prijsuitreiking prijsvraag CleanLease!

In de herfsteditie van de blij! zat een inlegvel met een prijsvraag van CleanLease: maak een ontwerp voor een duurzame vrachtwagen. Cliënten konden meedoen door de vrachtwagen op het inlegvel te versieren. Er zijn meer dan 30 inzendingen binnen gekomen. Inmiddels zijn de 3 winnaars bekend. Twee daarvan hebben een dagje uit naar keuze voor 4 personen gewonnen en de derde winnaar heeft op eigen verzoek een knuffelbeer en een VVV-bon ontvangen. Voor de winnaars was er ook een bos bloemen en voor de groep een overheerlijke taart van TafeltjeVier. Alle verliezers ontvangen een cadeautje met een bedankkaartje.

Terug

Like dit artikel | 16

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden