Een dag uit het leven van de communicatiemedewerker. Elke dag is anders, maar op dinsdag is het digitaal journaal wel vaste prik. Elke week ben ik weer druk om alles in het digitaal journaal te plaatsen om het voor iedereen zo leesbaar mogelijk te maken. Tips? Ik hoor het natuurlijk graag. Verder ondersteun ik diverse locaties bij de communicatie als zij dit wensen en ben ik direct betrokken bij de afdeling P&O voor bijvoorbeeld de website en social media. Daarnaast doe ik nog veel meer, maar ik ga niet alles benoemen. Het is namelijk een dag uit het leven van…

Het is een reguliere donderdag. Het is november wanneer ik dit schrijf dus vergeef mij als het iets achterloopt, maar de Dichtbij klaarmaken is ook een klus die tijd in beslag neemt dus moet ik eind november mijn tekst al aanleveren.

Het is donderdagmorgen en ik ben onderweg van huis naar mijn kantoor in Villa ’t Bouwhuis in Enschede.

9.00 uur: Ik kom aan op kantoor en mijn collega’s zijn er al. Ik stel ze graag even aan je voor in onderstaande video. Als eerste op de planning staat om de mail bij te werken en mij voor te bereiden voor het gesprek bij Terzake, het communicatieadviesbureau waar wij veel mee samenwerken. We zijn namelijk bezig met een nieuwe website voor De Twentse Zorgcentra en dat traject begeleid ik. Een hele klus, maar erg leuk om te doen.

10.30 uur: Ik ben onderweg naar Terzake. Om 11.00 uur heb ik een afspraak en het is in Borne. Nog eventjes doorrijden.

11.00 uur: Tijdens het overleg met Ingrid en Jeroen bespreken we de ontwerpen die klaarliggen en het functioneel ontwerp. Hier staat alles in waar de website aan moet voldoen qua functies. Het is een lang overleg, omdat alles van de website wordt besproken. Er zijn weer mooie stappen gemaakt.

13.00 uur: Onderweg naar de LosserHof voor een afspraak met Joan en Peter van Bureau Zeggenschap. Joan wil graag bij het vlogteam dat we aan het opstarten zijn. Wanneer ik daar aankom om 13.30 uur, zitten er wel 7 mensen op mij te wachten. Het hele ervaringsteam wil meer weten over het vloggen. Dat was wel even een verrassing. Na een leuk gesprek, waarbij drie ervaringsdeskundigen zich hebben aangemeld voor het team (YES), ga ik weer verder.

14.30 uur: Terug naar Almelo voor mijn laatste afspraak.

15.00 uur: Ik zit veel in de auto vandaag. Bij aankomst op de ColckHof is Ria Bloemen er al. We kunnen nog even de workshop Mediawijsheid voorbereiden. Om 15.30 uur komt iedereen binnenstromen. Tijdens de workshop vertelt Ria veel over hoe je cliënten kunt ondersteunen bij social media. Vervolgens gaan we in discussie aan de hand van een aantal stellingen en sluiten we af met twee spellen die je kunt spelen met cliënten om meer mediawijs te worden.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ria.

17.00 uur: De workshop is afgelopen en Ria en ik kunnen gaan afsluiten. Alles opruimen en weer in de auto laden. Nu onderweg naar huis.

17.30 uur: Nog even de computer opstarten om wat zaken uit te werken en mail te beantwoorden. Hier ben ik nog niet echt aan toe gekomen vandaag.

18.30 uur: Het werk zit erop voor vandaag. Weekend! Op vrijdag ben ik namelijk (bijna) altijd vrij.

Een kort overzicht van hoe mijn dag eruitzag. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Vergeet vooral niet de video nog te bekijken voor leuke beelden over mijn dag. Tot de volgende keer.

Like dit artikel | 4

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden