VOORWOORD

Een paar weken terug kreeg ik de vraag of ik gastredacteur wilde zijn voor de volgende Dichtbij. Dat wil ik zeker. Dus nu zit ik na mijn zomervakantie na te denken over dit voorwoord.

Lees verder

Graag wil ik in ieder geval de zomerperiode benoemen. Voor veel groepen was dit toch een zeer nijpende periode qua planning. Wat ik ontzettend mooi vind om te zien, is dat er in deze tijden dan zoveel mooie initiatieven ontstaan zoals het zomerprogramma ‘Op volle toeren de zomer door’, ‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’ en personeel dat zich spontaan aanbiedt om extra te werken en in te vallen op plekken waar het moeizaam is. Het zal niet op alle plekken vlekkeloos verlopen zijn maar al met al denk ik dat we de zomerperiode toch weer redelijk goed doorgekomen zijn.


Nu op naar het normale leven waarbij wij bij de Papierschepperij alweer druk bezig zijn met de voorbereidingen voor producten rond de feestdagen en het nieuwe jaar. In ‘Een dag uit het leven van’ zal ik meer vertellen over wat ik als persoonlijk begeleider dagbesteding bij de Papierschepperij zoal doe.

Ik wens jullie veel leesplezier met deze nieuwe Dichtbij!


Wil jij net als een persoonlijk begeleider dagbesteding jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden