Op volle toeren de zomer door

Samen met Tedje Tetter, de nieuwe mascotte in de vorm van een olifant, dook het Recreatieteam van De Twentse Zorgcentra in een speciaal busje de hele zomer op bij de woongroepen van De Twentse Zorgcentra. Zij toerden tussen 13 juli en 25 augustus heel Twente door om het vakantiegevoel langs te komen brengen. Er werden vooraf speciale vakantieboeken verspreid waarin te lezen was welke activiteiten er allemaal op het programma stonden.


Het programma was met name gericht op de woongroepen op de LosserHof, de ColckHof en ’t Bouwhuis, maar natuurlijk werden ook de buitenlocaties niet vergeten. Er waren vele buurtfeestjes, de ijscokar en het draaiorgel kwamen meerdere keren langs, op elke hoofdlocatie was een Mega Zomer Bingo, je kon Doedelen & BiMmen én iedereen kon meedoen met de Leukste Foto-Pizza-Win-Actie. Kortom; een vrolijke, zonnige zomer!

Terug

Sportieve cliënten en medewerkers

Afgelopen maand zijn diverse cliënten en medewerkers van De Twentse Zorgcentra actief bezig geweest voor het goede doel.


Vrijdag 20 september heeft een team van 10 medewerkers meegedaan met de Zorgmarathon op Papendal. Het was een mooie editie op een zonovergoten dag. Prestatie was hierbij zeker niet het belangrijkst; het ging om de gezelligheid én het goede doel: Fonds Gehandicaptensport. De Zorgmarathon is een groots evenement voor teams van medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn & Sport met als motto ‘samen de zorg in beweging brengen’. Op Papendal gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om in estafettevorm samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. Ieder loopt een ronde van 4,2195 km in twee rondjes van 2,1km. Er zijn elk jaar ruim 2.000 deelnemers.


Van zaterdagmiddag 21 september tot zondagmiddag 22 september hebben zeventien collega’s, verbonden aan de locaties het Netwerk, de Delle en de Veldleeuwerik in Tubbergen, samen meegewandeld met de SamenLoop voor Hoop in Tubbergen. Het waren 24 indrukwekkende uren. Met in totaal 130 teams is een bedrag van ruim € 372.000,- opgehaald voor het KWF. Team Tubbig heeft hier dankzij acties en 64 sponsoren aan bij kunnen dragen. Lees hier een artikel in de Tubantia over de SamenLoop voor Hoop.


Zondag 29 september hebben meerdere teams, bestaande uit cliënten en medewerkers van De Twentse Zorgcentra, meegedaan met de Obifit Almelo Allee Bedrijvenloop. Elk team bestond uit 3-5 lopers en liep een afstand van 5 kilometer. Tien euro van het inschrijfbedrag werd gedoneerd aan de Almeloopers. Door hun deelname aan de Roparun zetten zij zich al jaren met succes in voor kankerpatiënten. Twee weken vóór de wedstrijd hebben onze cliënten en medewerkers meegedaan met een trainingsclinic verzorgd door Obifit en na afloop konden alle deelnemers aan de bedrijvenloop genieten van een heerlijke pastamaaltijd. Het was een, helaas zeer natte, topdag!

Terug

Opening TafeltjeVier


Op zaterdag 16 november a.s. is de officiële opening van Grand Café TafeltjeVier. Half augustus werd deze nieuwe naam voor het restaurant op ’t Bouwhuis feestelijk onthuld in het bijzijn van de deelnemers en hun familie/begeleiders/vertegenwoordigers. Sinds maandag 26 augustus is het restaurant weer geopend na een flinke verbouwing en daarmee werd fase 1 van de verbouwing van het dienstengebouw ook afgerond. Momenteel is fase 2 bezig en in 2020 volgt fase 3 nog. De geplande einddatum is zomer 2020.


Voor een lekkere lunch of een heerlijk kopje koffie ben je bij Grand Café TafeltjeVier aan het juiste adres! Tijdens openingstijden zijn cliënten, personeel, ouders en andere bezoekers van harte welkom.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en woensdag: 09.00 – 16.00 uur
Donderdag en vrijdag: 09.00 – 20.30 uur
Zondag: 13.30 – 16.30 uur

In de multifunctionele ruimte van TafeltjeVier vinden ook de uitzendingen van BoomTV, de kerkvieringen en diverse recreatie-activiteiten plaats. Ook is de Speel-O-Theek hier gevestigd. Om iedereen de gelegenheid te geven het prachtige resultaat te bewonderen, is TafeltjeVier op zaterdag 16 november tussen 10.30 en 14.30 uur geopend voor alle belangstellenden. Het exacte programma van deze dag wordt binnenkort overal bekend gemaakt.

Terug

Like dit artikel | 9

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden