Er is aan mij gevraagd om een stukje te schrijven als gastredacteur voor de Dichtbij. Mijn naam is Irma Goorden en ik werk al heel wat jaren als vaste nachtdienst medewerker.

Lees verder

Ik heb eerst gewerkt op de LosserHof, maar toen cliënten verhuisden naar Almelo ben ik meegegaan naar de ColckHof. Ik maak ook deel uit van het slaapteam bovenregionaal. Lees hier meer over in deze Dichtbij.


Verder sluit ik ook aan bij het kernteam nachtzorg De Twentse Zorgcentra. Deelnemers zijn onder andere collega’s van nachtdienst Losser en Enschede, gedragskundige, techniek, bouw, ‘Mijn Leven’, cliëntvertegenwoordiger, projectleider en manager. Ik vertel hier in het artikel meer over.


Ik geef graag een kijkje in het werk dat wij doen. Hoe gaat het allemaal in de nacht en wat komen wij allemaal tegen? Het wordt dus geen dag uit het leven van… maar een nacht uit het leven van…


Veel leesplezier.


Wil jij net als Nachtdienst Almelo jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden