We zijn alweer even op weg in het nieuwe jaar 2019. In februari zijn de nieuwe missie en visie geïntroduceerd. Vele mooie woorden zijn samengevat in één missie, namelijk: “Jouw leven ondersteunen we samen, dichtbij en deskundig.”

Lees verder

Dit past ook prima bij datgene waar de afdeling Kwaliteit en Veiligheid aan wil bijdragen. In deze Dichtbij zijn wij als team gastredacteur en geven we jullie graag een inkijkje in het werk dat we doen. Ons werk gaat over kwaliteit van zorg en de veiligheid van de bewoners & deelnemers. Kwaliteit ontstaat tussen de medewerkers en bewoners/deelnemers.

Wat is er nodig om kwaliteit en veiligheid goed gestalte te geven en hoe kunnen we samen leren en verbeteren? De teamleden geven in deze Dichtbij enkele mooie voorbeelden van hun werk. Als team ondersteunen we ook de commissies Onvrijwillige Zorg en Incidenten, Geneesmiddelen en het Meld Advies Team. Daarnaast kunnen we door de raad van bestuur en/of (regio)manager ingezet worden voor een onafhankelijk onderzoek naar aanleiding van een ernstig incident. Door middel van dit onderzoek worden verbetermaatregelen opgesteld zodat we hier samen weer van kunnen leren. Het team Kwaliteit en Veiligheid bestaat momenteel uit vijf vaste medewerkers en sinds kort zijn we verrijkt met twee tijdelijke krachten, een junior adviseur en een trainee.

Kijk je mee? Ga direct naar het artikel


Aanmelden als gastredacteur


Wil jij net als Afdeling Kwaliteit en Veiligheid  jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden