Zo richting het einde van het jaar heeft iedereen een drukke maar ook gezellige agenda. De intocht van Sinterklaas, de Kerstmarkt waar we ons kerstpakket kunnen samenstellen, het jaarlijks terugkerend kerstspel maar ook een etentje voor alle vrijwilligers om ze te bedanken voor de inzet die zij leveren voor het mooie leven van onze cliënt. Ook mijn agenda loopt aardig vol. Iedereen wil graag alles nog voor het einde van het jaar afgerond hebben.

Lees verder

Wat doet een regiomanager eigenlijk de hele dag? Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld tijdens ontmoetingen. Een lastige vraag om te beantwoorden! Mijn dag zit vaak vol met hele verschillende afspraken. Mijn werk bestaat dan ook uit veel praten! Afstemmen, ontmoeten, monitoren, evalueren en bijvoorbeeld nieuwe dingen bedenken. In deze Dichtbij een inkijkje in mijn werkzaamheden bij De Twentse Zorgcentra. Maar daarnaast natuurlijk nog veel meer in deze Dichtbij…

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2019.

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper


Wil jij net als Anneke Morsink jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden