Bijeenkomst Taken en Rollen

De uitvoering en coördinatie van zorg: de werking van het primaire proces. Samen met een twintigtal collega’s uit het primaire proces zitten we om tafel om de bijbehorende taken en rollen in beeld te brengen.

Met collega’s zijn we twee dagen bij elkaar geweest om met elkaar te bespreken hoe rollen en taken er in het primaire proces uitzien en wat dat betekent voor invulling van rollen, voor kaders en voor verantwoordelijkheden. Erg inspirerend en waardevol! Hier gaan we verder mee aan de slag en gaan jullie meer over horen.

Werkoverleg met MT Collega Laetitia de Roy van Zuijdewijn,
manager P&O

Met al mijn MT-collega’s heb ik regelmatig overleg. Met Laetitia bespreek ik de belangrijke highlights voor de regio Enschede op de thema’s werving, leren&ontwikkelen en verzuim. We bespreken of er andere dingen nodig zijn dan dat we al doen, maar staan vooral ook stil bij wat wel goed gaat.

Werkoverleg Coach

De coaches spreek ik bijna dagelijks. Korte vragen en gedachtes worden dan met elkaar gewisseld. Fijn, kort en snel contact met elkaar. Daarnaast spreek ik ze allemaal een keer per maand om met elkaar vinger aan de pols te houden of we de goede dingen doen of dat we zaken moeten bijstellen. Het gaat om brengen en halen en dat levert mij altijd informatie en energie op.

Regioraad, vergadering en jaarafsluiting

Als ik dit niet meer kan doen dan stop ik er mee zeg ik altijd tegen de mensen om mij heen. Prachtig is het om samen met de regio raad vraagstukken te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken. Deze avond sluiten we het jaar samen af met een etentje. Tot zover een korte impressie van een dag uit mijn werk.

Like dit artikel | 20

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden