Op woensdag en donderdag werk ik bij Bureau Zeggenschap

We beginnen de ochtend met het begroeten van mijn collega’s met een kopje koffie. Samen kijken we wat we gaan doen die dag. Bij Bureau Zeggenschap is er altijd wel wat anders te doen. Ik neem deel aan een werkgroep of regioraad-vergadering of een vergadering van ons eigen team waarin we bespreken welke thema’s er op de agenda staan. Soms gaan we samen op pad om samen met andere organisaties te praten over zeggenschap. Zoals naar Amerpoort in Baarn, Koetsveldlezing in Almelo en een bijeenkomt van Menzis en Aveleijn in Enschede. Ook help ik mee bij het organiseren en deelnemen aan workshops voor begeleiders binnen onze organisatie.

Als we niet op pad gaan dan ga ik aan het werk op de computer op het kantoor. Ik vind het heel leuk om spellen te maken die helpen bij het goede gesprek. Ik heb verschillende kwartetten gemaakt, zoals het Mijn Leven kwartet, of een quiz voor begeleiders. Op dit moment ben ik bezig met het “wie ben ik kwartet”. Dit is een kwartet waarop informatie staat over mij zodat nieuwe mensen weten wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Door middel van het spel kunnen ze hier dan gemakkelijk achter komen. Dit spel kan ik ook maken voor andere bewoners die het leuk vinden om dit te spelen met nieuwe mensen.

Het leukste bij Bureau Zeggenschap vind ik dat ik mag vloggen, mijn eerste vlog ging over het ‘mijn leven werkboek’. In de volgende vlogs ga ik als JOJO de razende reporter aan de slag om mooie dingen over zeggenschap met anderen te delen. Ik heb er super veel zin in!

Like dit artikel | 9

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden