Na de oproep in de vorige editie van de Dichtbij om een voorwoord te schrijven, dacht ik: wat leuk. Dat wil ik wel en ik heb mijzelf aangemeld om dit te gaan doen. Daarnaast mag ik aan jullie gaan vertellen hoe mijn werkdag op De Twentse Zorgcentra eruit ziet. Ik raad iedereen aan om dit ook te doen!

Lees verder


Aanmelden als gastredacteur

Sommigen zien me vast regelmatig lopen over het terrein van ’t Bouwhuis en de LosserHof. Mijn naam is Ronald Haakman en ik ben een psychomotorische therapeut. Ook wel PMT genoemd. Nu hoor ik veel mensen denken: “een wat?”


Dit ga ik proberen in het artikel uit te leggen. Want ook al lopen ik (en mijn collega’s Naomi Bovelander, Kimberly Forsythe en Jessica Rambach in Almelo) hier regelmatig, merken we toch dat er helaas nog veel onbekendheid is met ons vak. En dat is juist jammer, want wij kunnen helpen! Daarom ben ik ook blij dat ik een artikel mag schrijven over ons beroep zodat iedereen het wat beter leert kennen.

Verderop in deze Dichtbij zal ik jullie vertellen hoe mijn dag eruit ziet. Maar jullie begrijpen wel dat dit iedere dag anders is. Juist met de therapie die ik geef kijk ik namelijk heel goed naar wat er op dat moment nodig is en wat je allemaal hebt meegemaakt. Dus geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk juist zo leuk.


Ronald Haakman
Gastredacteur


Wil jij net als Ronald Haakman jouw verhaal delen en hiermee een inkijkje geven in waar jij elke dag met passie aan werkt? Meld je dan aan als Gastredacteur.

Je schrijft je eigen verhaal en maakt met ons het voorwoord en de rubriek ‘Een dag uit het leven van…’. We hebben ook vlogcamera’s beschikbaar om je dag in beeld vast te leggen!

Joke Kuiper
Hoofdredacteur Dichtbij

Mail Joke Kuiper

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden