Ik geef het stokje over. Dit is mijn laatste voorwoord. Misschien niet voor altijd, maar in ieder geval wel voor de komende tijd. Het is niet dat ik er geen zin meer in heb, ook al vind ik het wel vaak lastig om te bedenken waar ik het nú weer over moet hebben…


Nee, ik vind en wij (de redactie) vinden het tijd voor wat nieuws. Een frisse wind door de Dichtbij. Met een aantal nieuwe rubrieken, andere functionaliteiten en een nieuwe schrijver voor het voorwoord. Een gastredacteur zeg maar. Die, naast het voorwoord, ook een nieuwe rubriek mag vullen: ‘Een dag uit het leven van…’.

Wij hebben daarvoor vlogcamera’s beschikbaar. Lijkt het je leuk? Laat het me weten!


Deze editie van de Dichtbij ziet er nog vertrouwd uit met onder andere de vaste rubrieken ‘Wij samen’, ‘Onderdeel van…’ en ‘Het gezicht van het MT’. Ik wens je heel veel leesplezier!


Met vriendelijke groet,


Joke Kuiper
Hoofdredacteur

COLOFON

De Dichtbij is een uitgave van:

088 430 4000
Postbus 2112
7500 CC Enschede

Realisatie
Terzake. Merken Strategie Design
Borne

Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van De Twentse Zorgcentra worden overgenomen en/of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Zetfouten voorbehouden. Stockfotografie van stock.adobe.com

Wij zijn erg benieuwd
naar je reactie op dit magazine.

Stel dus gerust een vraag of geef je mening en verbeterpunten aan ons door. Dat kan via het reactieformulier op onze website.

vul het formulier in

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden