Gluk in’n tuk…

Nu ik dit schrijf, is Sinterklaas nog in het land. Dat zorgt voor een gezellige sfeer op woongroepen, dagbestedingslocaties, maar ook op werkplekken. Je ruikt de chocolademelk en ziet collega’s lekker smullen van pepernoten en speculaasjes.


Maar ondertussen, op de tweede etage van villa ’t Bouwhuis, worden de kerstattenties al klaargemaakt. Stickers worden geplakt en dozen worden voorzien van afleverlocaties. Want de attenties worden bij medewerkers zoveel mogelijk op de werkplek bezorgd. Door de kerstman zelf!


In deze Dichtbij leest u natuurlijk over deze ludieke actie waarbij de kerstman velen ‘gluk in’n tuk’ heeft gebracht. Maar ook over het werk van de bestuurssecretaris, Ambulante Begeleiding School en de Kubiek.


Ik wens jullie hele fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2018. En uiteraard veel lees- en kijkplezier met deze Dichtbij.


Met vriendelijke groet,

Hoofdredacteur

COLOFON

De Dichtbij is een uitgave van:

088 430 4000
Postbus 2112
7500 CC Enschede

Realisatie
Terzake. Merken Strategie Design
Borne

Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van De Twentse Zorgcentra worden overgenomen en/of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Zetfouten voorbehouden. Stockfotografie van stock.adobe.com

Wij zijn erg benieuwd
naar je reactie op dit magazine.

Stel dus gerust een vraag of geef je mening en verbeterpunten aan ons door. Dat kan via het reactieformulier op onze website.

vul het formulier in

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden