De artikelen staan hieronder in de gekleurde balken. Door op het plusje te klikken opent het artikel. Na het lezen kan het artikel eenvoudig gesloten worden door op het kruisje te klikken.

Voor de actuele agenda verwijzen wij u graag door naar www.dtzcrecreatie.nl

TruckRun 2017

Zaterdag 17 juni was voor de 26e keer de TruckRun, georganiseerd door De Twentse Zorgcentra samen met de Tukker Truckers. Dit jaar vertrokken er rond 12.00 uur zo’n 400 vrachtwagens vanaf de Grolsch Veste in Enschede. Deze wagens reden in colonnes van 35 tot 40 vrachtwagens door onder andere Enschede, Almelo en Oldenzaal. De weersomstandigheden waren perfect en alles verliep op rolletjes. Om 14.00 uur waren alle cliënten vertrokken voor een fantastische belevenis!


De TruckRun is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij zij als bijrijder meerijden in een vrachtwagen door het mooie Twentse landschap. Het is voor cliënten van De Twentse Zorgcentra én voor cliënten van collega-instellingen een dag waar ze ontzettend naar uitkijken en enorm van genieten.

terug

Heropening het Patent

het Patent

Ze waren al enige tijd operationeel, maar op zaterdag 17 juni heropende het Patent officieel. Naast een officiële opening met een hapje en drankje was er ook gelegenheid om op een informele wijze kennis te maken met het Patent.

Bij het Patent werken mensen met een verstandelijke beperking of een achterstand tot de arbeidsmarkt. De opzet van het dagcentrum is het bieden van zinvolle dagbesteding en het werken met leerwerklijnen. Wij zetten mensen graag in hun kracht!

Bij het Patent worden deelnemers volgens een bepaalde methodiek getraind in het onderhouden en mogelijk vergroten van hun vaardigheden. Op deze manier kan men leren om te werken, zich verder ontwikkelen en draagt een ieder een steentje bij aan de maatschappij. De verschillende afdelingen bieden diverse werkzaamheden en activiteiten aan en er wordt veelal gewerkt voor externe bedrijven. Tevens beschikt het Patent over een hoogwaardige houtwerkplaats.

Kijk voor meer informatie op www.hetpatent.nl
Facebook: www.facebook.com/hetpatent
Twitter: @hetPatent

terug

Tour de Goal

Tour de Goal

Donderdagochtend 6 juli kwam de Tourkaravaan op ‘t Bouwhuis aan; het was tijd om weer eens lekker te gaan fietsen! In de karavaan burgemeesters, politici, mensen uit het bedrijfsleven en enkele bekende Nederlanders. Zij pauzeerden op ‘t Bouwhuis, maar fietsten ook met cliënten over het terrein. Dit met de bekende side-by-side-fietsen en de rolstoelfietsen. Na het fietsen en het gezellig samenzijn werd de tour weer uitgezwaaid. Natuurlijk was er muzikale begeleiding van de Serenado’s en ook nadat de karavaan vertrokken was, zorgden de muzikanten nog voor de nodige sfeer.


‘s Middag rond 12.30 uur kwam de Tourkaravaan op de LosserHof aan. Na het fietsen en het gezellig samenzijn werd de tour ook daar weer uitgezwaaid en werd de middag afgesloten met een leuk feest in het OC met een geweldige artiest nl. Jan Smit (look-a-like).

terug

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden