De feestweek zit erop; het was geweldig. Bedankt iedereen!

Zondag 10 september

Na twee dagen regen scheen de zon volop! Prachtig weer voor een mooie openingsdag van de feestweek vanwege het 50-jarige bestaan van de LosserHof. Vanaf half 10 druppelden de eerste belangstellenden de feesttent binnen en tegen tienen was het volle bak! De kerkdienst met als titel ‘de LosserHof ziet Abraham’ was een groot succes. Na een klein uur was het woord aan Harco de Bruin, regiomanager Losser, voor het openingswoord. Vervolgens riep de burgemeester van Losser mevrouw Oude Lohuis-Bartelink naar voren en zij ontving, in het bijzijn van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, een Koninklijke Onderscheiding voor haar inzet als vrijwilliger (38 jaar lang!) op de LosserHof. Na deze officiële huldiging was het tijd om onze eigen jubilarissen naar voren te vragen. Voor alle bewoners die al 50 jaar op de LosserHof wonen, was er een attentie, een mok en een bloemetje. Uitgereikt door Harco en burgemeester Gebben… Daarna was het woord weer aan Harco. Samen met Rini, een bewoner die in de feestcommissie zit, werd er een lintje doorgeknipt. Tenslotte las Gerard Vaanholt het verhaal ‘Het wonder van de LosserHof’ voor. Buiten werd aansluitend, onder muzikale begeleiding, de Kunstwandelroute gewandeld. ‘s Middags was de feesttent het decor voor de muziekmiddag met diverse optredens en gratis poffertjes! Het was erg gezellig!

Maandag 11 september

Het was lekker druk in de gymzaal in de Bosrand met allerlei Oud-Hollandse spelletjes. Maar ook in de feesttent waar de 2 springkussens/stormbanen stonden, was ruim voldoende animo. Hier waren ook suikerspinnen en zakjes popcorn verkrijgbaar. Toon en Thijs speelden spontaan nog wat deuntjes ter vergroting van de feestvreugde.

Dinsdag 12 september

‘s Morgens muziekworkshops BIM (Beleven in Muziek), Theater Kamak, het Manfred Köller Trio en djembe met RinTinTin. ‘s Middags muziekmiddag ‘Het Hollands Lied’ in de feesttent met diverse artiesten van Promise music én een gastoptreden van onze eigen BOM-club. Super gezellig! ‘s Avonds nog graffiti spuiten; fantastisch! Het eindresultaat zal een mooie plek krijgen op de LosserHof.

Woensdag 13 september

Terwijl de eerste herfststorm om de feesttent loeide, genoten wij van De Klankenkaravaan en het ligconcert op piano door Ruben Stolp. Speciaal voor onze ernstig meervoudig beperkte cliënten! Een groot contrast met de avond: Dennie Christian en bigband Apollo in de feesttent en… start van de KERMIS!! Topdrukte!

Donderdag 14 september

De kermis zit er op! Gratis toegang tot de attracties en natuurlijk patat, oliebollen en nog veel meer. Het was weer één groot feest met Toon en Thijs en DJ Jerry.

Vrijdag 15 september

Fantastische opkomst bij de reünie! Ontvangst door de nonnen, volop herinneringen ophalen en vooral heel veel bijkletsen! ‘s Avonds de feestavond; volop gezelligheid muzikaal omlijst door Celebration…

Zaterdag 16 september

Na de familiemiddag  was het tijd voor het slotfeest met een fantastisch optreden van Jannes! De dag werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden