In mijn vorige voorwoord schreef ik over de grote hoeveelheid aan werkzaamheden, projecten en andere activiteiten die er op dat moment speelden en nog zouden gaan spelen. Dat we met elkaar op weg waren, al veel hadden gedaan, maar ook nog zoveel te doen hadden… Nu, drie maanden later, is dat niet anders.

Met elkaar proberen we er de schouders onder te zetten en er voor te zorgen dat we bijdragen aan onze drie pijlers Goed Leven voor onze cliënten, Mooi Werk voor ons als medewerker en dat binnen een Financieel Gezonde organisatie. Dat maakt dat het drukke tijden zijn, want dat is lang niet altijd gemakkelijk.


Maar dan, en misschien wel juist dan, zie je mooie dingen ontstaan. Mooie gesprekken, mooie ontmoetingen, mooie initiatieven. Deze editie van de Dichtbij is daar weer een stille getuige van.


Lees bijvoorbeeld over de ervaringsles EMB op ’t Bouwhuis, of over Ulenkateweg 27 waar met Triple-C wordt gewerkt. Of over Kirsten, nog maar 14 jaar, die vrijwilligster is bij de instuif op de LosserHof.


Ik wens jullie heel veel lees- en kijkplezier.


Met vriendelijke groet,

Hoofdredacteur

COLOFON

De Dichtbij is een uitgave van:

088 430 4000
Postbus 2112
7500 CC Enschede

Realisatie
Terzake. Merken Strategie Design
Borne

Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van De Twentse Zorgcentra worden overgenomen en/of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Zetfouten voorbehouden. Stockfotografie van stock.adobe.comWij zijn erg benieuwd

naar je reactie op dit magazine.

Stel dus gerust een vraag of geef je mening en verbeterpunten aan ons door. Dat kan via het reactieformulier op onze website.

vul het formulier in

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden