VOORWOORD

Zoveel te doen…  

In mijn voorwoord probeer ik eigenlijk altijd een thema te kiezen. Daarbij vaak terugkijkend of vooruitblikkend op hetgeen heeft gespeeld of gaat spelen binnen De Twentse Zorgcentra. Deze keer lukt me dat niet zo goed; waarschijnlijk door de grote hoeveelheid aan dingen die er zijn, waren en nog gaan komen. Binnen de organisatie, binnen onze afdeling, binnen mijn eigen werk. 

Zo maar even een paar op een rijtje: Mijn Leven, OnsTeamPortaal, de Open Dag, hertaling cliëntbeleidsstukken, Triple-C, de privacy campagne, 50 jaar de LosserHof, project brandveiligheid, team cliëntcommunicatie. Nu ik dit zo opschrijf, en me er van bewust ben dat ik verre van volledig ben, weet ik ineens het thema: ‘veel’. We zijn met elkaar op weg, hebben al heel veel gedaan, maar ook nog zoveel te doen…

Ook in deze editie van de Dichtbij komt dit – net als in de vorige nummers overigens – weer tot uitdrukking. Veel, maar ook veelzijdig. Uniek, maar ook meervoudig. Meervoudig uniek.

Allemaal weer mooie verhalen over en door onze cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers. Over de alledaagse dingen, over bijzondere projecten en over de diverse activiteiten.

Ik wens jullie veel leesplezier. Wij hebben deze Dichtbij met elkaar in ieder geval  weer met heel veel plezier gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Hoofdredacteur

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden