‘Hoe ziet papa’s werkplek eruit? Wat doen jullie hier eigenlijk precies? Is hier echt een zwembad? We wonen hier dichtbij en wilden wel eens binnen kijken. We zijn benieuwd of dit een goede plek zou kunnen zijn voor onze zoon. Werken hier ’s nachts ook mensen? Het is hier veel groter dan ik had gedacht. Kan ik bij jullie ook vrijwilligerswerk doen?’ Zomaar enkele opmerkingen van de bezoekers van onze open dagen.

Dinsdag 14 maart en zaterdag 18 maart opende De Twentse Zorgcentra haar deuren tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn voor deze belangstellenden. In Almelo was een Informatiemarkt Dagbesteding en Leer-werklijnen bij de Groenderij en op 18 maart was er een grote Open Dag op locatie ’t Bouwhuis.

Er was van alles te beleven en te zien tijdens de open dagen. Bewoners en deelnemers lieten vol trots hun werkplek zien en showden en verkochten hun eigengemaakte producten of gaven ter plekke een demonstratie. Ook veel professionals lieten zien wat hun werk precies inhoudt en gaven voorlichting. Bezoekers konden er terecht met al hun vragen over de mogelijkheden voor cliënten qua wonen, leren, werken en activeren.

LEES VERDER

Bezoekers verbaasden zich veelal over het uitgebreide aanbod dat we als De Twentse Zorgcentra allemaal bieden aan onze deelnemers en bewoners.

Er was dan ook veel te zien. Op locatie ’t Bouwhuis was er zelfs een heuse hop-on-hop-off-bus zodat mensen het hele terrein konden bekijken. Ook verschillende locaties bekijken of meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met ons CliëntServiceBureau via 088 – 43 04 440 of ClientServiceBureau@detwentsezorgcentra.nl

TERUG
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden