VOORWOORD

Wakker liggen…

Nu ik dit voorwoord schrijf, zitten we al weer halverwege de maand december. We hebben de kerstmarkten nèt achter de rug. Dit jaar voor alle medewerkers en vrijwilligers op één plek: Hazemeijer in Hengelo.

Logistiek ging dat een stuk soepeler dan vorig jaar, toen er nog lange rijen stonden te wachten om naar binnen (en naar buiten) te gaan. Wat hetzelfde was: de gezellige sfeer, de geur van glühwein en oliebollen en de mogelijkheid om zelf je kerstpakket bij elkaar te shoppen. Complimenten aan de organisatie! In de prachtige tas (met kunst van één van onze cliënten) die iedere bezoeker kreeg zaten al twee cadeaus: zes gebaksbordjes (met kunst van zes van onze cliënten) en het TROTS-boek.

Dat boek, daar heb ik letterlijk wakker van gelegen. Is het wel op tijd af om in het kerstpakket te stoppen? Want laten we wel wezen: het is een (foto)verslag van de TROTS-dag op 24 oktober, nog niet zo heel lang geleden dus. En vormgeven, teksten schrijven, teksten corrigeren, aan diverse mensen voorleggen ter goedkeuring,

het boek drukken etc.; daar gaat tijd in zitten! Maar het is gelukkig gelukt: maandag 12 december (1 dag voor de eerste kerstmarkt!) kreeg ik de verlossende mail: ze waren binnen! In UUT Twente leest u meer over het boek en ook over de TROTS-dag, zoals beloofd in de vorige Dichtbij.

Verder vindt u in deze Dichtbij – zoals u van ons gewend bent – ontroerende, meeslepende en enthousiasmerende verhalen van en over cliënten, medewerkers, vrijwilligers en cliëntvertegenwoordigers.

Ik wens u alvast hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2017.

Met vriendelijke groet,

HandtekeningJK_klein
Hoofdredacteur

TROTS-boek

Graag delen we ons prachtige TROTS-boek met jou! Robert van Diejen geeft je alvast een voorproefje over zijn trots en het boek. Het TROTS boek óók ontvangen?
Ja, ik wil graag het boek ontvangen!

Ben jij al in het bezit van het TROTS boek? Wij zijn erg benieuwd naar wat je van het boek vindt. Laat het ons dus gerust weten en geef je mening of verbeterpunten aan ons door.
Mail ons

 

 

Terug
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden