titel_feest

Met een fantastische theatervoorstelling inclusief rode loper, de eerste prentenboeken en de animatie is op 12 mei 2016 de aftrap gegeven van ‘hertaling beleid voor cliënten’.

LEES VERDER

Theatervoorstelling Feest!
De theaterzaal van Hazemeijer werd omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer met een decor volledig gemaakt door bewoners en deelnemers van De Twentse Zorgcentra. Voor zo’n 100 bezoekers brachten acht cliënten het eerste prentenboek ‘Feest!’ tot leven. Na een daverend applaus voor de acteurs volgde de officiële overhandiging van het prentenboek Feest! Bijzonder is te noemen dat het geheel voor het eerst live te volgen was op www.dtzclive.nl en op de facebookpagina van De Twentse Zorgcentra. Ruim 100 mensen bekeken de première gelijktijdig online.

Prentenboeken
Feest! gaat over de Zorgvisie van De Twentse Zorgcentra. Het tweede boek ‘Franka’ betreft het beleidsthema Vrijheid en Veiligheid. Deze prentenboekenserie is ontwikkeld om onze bewoners en deelnemers in kennis te stellen van ons beleid. Niet in dikke onleesbare boekwerken, maar in een vorm die niet alleen informatief is, maar vooral ook leuk om te lezen, voor te lezen en in te kijken.boekjes

Animatieserie
Het streven naar een goede vertaling van zakelijk beleid naar een begrijpelijke vorm voor cliënten krijgt eindelijk echt gestalte. Gestart is met prentenboeken met drie leesniveaus, aangevuld met gesproken animaties. Onderzocht wordt of deze vormen aanslaan, welke aanpassingen of aanvullende middelen/contactmomenten gewenst zijn. Bij de evaluatie worden reacties en ervaringen meegenomen bij de realisatie en introductie van de andere 9 prentenboeken die gaan volgen.
TERUG

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden