Logo_WeekZorgWelzijn

Goed bezochte Open Dagen 2016

“Hoe houden jullie de bewoners ’s nachts in de gaten? We zijn benieuwd of dit een goede plek is voor onze dochter. Wie zijn nou die mensen die bij mijn voetbalclub zitten overdag? Hoe ziet mama’s werkplek er uit? Wat doen jullie hier eigenlijk precies? Wie zijn die mensen in de taxibusjes die ik elke dag voorbij zie rijden? We wonen hier vlak bij en wilden wel eens binnen kijken.” Zomaar enkele opmerkingen van de bezoekers van onze open dagen.

Woensdag 16 maart en zaterdag 19 maart opende De Twentse Zorgcentra haar deuren tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn voor deze belangstellenden. In de regio Almelo waren ‘Het Midden’ in Vriezenveen en de Groenderij, Stadsboerderij Beeklust en Kinderdagcentrum de Iemenkorf in Almelo geopend. En op 19 maart was er een grote open dag op locatie de LosserHof.

LEES VERDER


Er was van alles te beleven en te zien tijdens de open dagen. Bewoners en deelnemers lieten vol trots hun werkplek zien en showden en verkochten hun eigen gemaakte producten of gaven ter plekke een demonstratie. Ook veel professionals lieten zien wat hun werk precies inhoudt en gaven voorlichting. Bezoekers konden er terecht met al hun vragen over de mogelijkheden voor cliënten qua wonen, leren, werken en activeren.

Bezoekers verbaasden zich veelal over het uitgebreide aanbod dat we als De Twentse Zorgcentra allemaal bieden aan onze deelnemers en bewoners. Er was dan ook heel veel te zien; van de verwarmde kweekkast van de Groenderij en verschillende therapieën en behandelingen bij het kinderdagcentrum tot de ambachtelijke houtproducten van Het Midden. Op locatie de LosserHof was er zelfs een heuse ‘hop-on-hop-off-bus’ zodat mensen het hele terrein konden bekijken.

Ook verschillende locaties bekijken of meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met ons CliëntServiceBureau via 088 430 4440 of clientservicebureau@detwentsezorgcentra.nl.

TERUG
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden