4 april 2016 – 19.00-21.00 uur
’t Bouwhuis – de Samenloop

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van leren, werken en activeren van cliënten op ’t Bouwhuis? Kom dan langs! We laten graag aan je zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van werken, leren en activeren voor deelnemers en gaan graag met je in gesprek over waar we ons kunnen verbeteren of ontwikkelen.

“De markt van mogelijkheden” is één van de activiteiten die wordt georganiseerd in het kader van het project Hart voor dagbesteding: bouwen aan duurzame (dag) activiteiten. Binnenkort zal er een grootschalige inventarisatie onder de deelnemers plaatsvinden waarin de activiteitenbehoefte centraal staat. De uitkomst van deze inventarisatie wordt als input gebruikt bij andere onderdelen van het project.

We hopen samen met jou ervoor te zorgen dat de cliënten die dingen kunnen doen waar ze blij van worden. Wil je erbij zijn? Geef je dan zo snel mogelijk op via: werklokaal7.bouwhuis@detwentsezorgcentra.nl
TERUG

SanderBoschker_Tekst

6 april 2016
13.30-16.00 uur

Dit jaar organiseren De Twentse Zorgcentra en FC Twente voor de 12e keer het gehandicaptentoernooi. Sinds 2015 is dit gezamenlijke voetbaltoernooi voor cliënten en de eerste selectie van FC Twente, omgedoopt tot het ‘Sander Boschker toernooi’.

De teams, bestaande uit cliënten en profvoetballers, strijden om de prachtige bokaal die ook dit jaar weer uitgereikt zal worden door Sander Boschker zelf.

Locatie
FBK-stadion Hengelo
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo
TERUG


27 april 2016

11.00 – 16.30 uur

Op veel locaties van De Twentse Zorgcentra zijn gezellige activiteiten tijdens Koningsdag. Op de drie hoofdlocaties de LosserHof, ’t Bouwhuis en de ColckHof is er in elk geval van alles te beleven.

Meer weten? Informeer ernaar bij de woon- of dagbestedingsgroepen.

TERUG

4 juni 2016 – 11.00 – 17.00 uur
De Grolsch Veste

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseert De Twentse Zorgcentra samen met de Tukker Truckers voor de 25e keer de TruckRun. Dit wordt een extra speciale jubileum editie! Er vertrekken  zo’n 500 vrachtwagens vanaf De Grolsch Veste in Enschede.

Dit jaar vertrekken de vrachtwagens rond 12.30 uur vanaf De Grolsch Veste in Enschede. Deze wagens rijden in colonnes van 35 tot 40 vrachtwagen door heel Twente.

Bij De Grolsch Veste zijn gedurende de hele dag leuke activiteiten, waaronder optredens van diverse artiesten. Iedereen is van harte welkom bij De Grolsch Veste of langs de route!
TERUG

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden