VOORWOORD

 

De blaadjes vallen van de bomen en de regen slaat soms hard tegen het raam; het is herfst. Tijd om lekker op de bank te kruipen met een kop thee, een dekentje en wat leesvoer, zoals dit tweede digitale magazine. Ook nu weer met prachtige verhalen en reportages van en over onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en verwanten.

In deze tweede editie vertelt begeleidster Anita hoe ze heeft ontdekt dat Bart op zijn manier heel goed ‘ja’ en ‘nee’ kan zeggen. Daardoor heeft hij meer invloed op zijn eigen leven. Dat veranderingen niet altijd makkelijk zijn, weet columniste en moeder Anneke Doornbos uit eigen ervaring. Helemaal als die veranderingen haar eigen dochter Merel aangaan. In haar column vertelt ze hierover.

En ook al is de herfst nog maar net begonnen, in de agenda blikken we al vooruit op de Sinterklaas intochten en de kerstvieringen. Op de hoogte blijven van dit soort evenementen? Of juist de foto’s ervan terug kijken? Volg De Twentse Zorgcentra dan ook op Facebook en Twitter.

Op de eerste editie van Dichtbij hebben we voornamelijk positieve reacties gekregen. Heb jij vorige keer niet gereageerd? Dan is nu je kans om de redactie te laten weten wat jij van de Dichtbij vindt. Je kunt daarvoor een kleine vragenlijst invullen. Laat ook vooral je contactgegevens achter, want je maakt kans op een prachtig herfstboeket!

HandtekeningJK_klein
Hoofdredacteur

Geef je mening over ‘Dichtbij’
pijltjerood  
Vul het formulier in
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden