Dit jaar bestond ’t Bouwhuis 40 jaar. Dat hebben we van 6 t/m 12 september uitgebreid gevierd met cliënten, familieleden, (oud) medewerkers, buren en andere belangstellenden.

 

Er was van alles te beleven en voor elk wat wils. Heel bijzonder was de opening van de week met een Noaber kerkdienst, in samenwerking met kerkgemeenschap Enschede en Lonneker. Hierbij waren veel cliënten en familieleden aanwezig, maar ook veel buurtgenoten.

De rest van de week klonk er vooral veel muziek vanuit de feesttent. Er waren snoezelconcerten, koffieconcerten, een muziekavond met een Big Band, maar de topper was toch wel de Hollandse dag met als afsluiter zanger Jannes! Wat een feest, het dak ging eraf!
LEES VERDER

Vrijdag was er een symposium over de Handicap Experience en de Leerwerklijnen van De Twentse Zorgcentra. Er waren bewoners, familieleden en veel collega’s en medewerkers van andere zorginstellingen. Alle aanwezigen waren het met elkaar eens; de cliënt staat centraal, maar is het goed om vaker te kijken door de ogen van een ander. ’s Avonds was het opnieuw erg gezellig in de feesttent tijdens de reünie/feestavond voor (oud) medewerkers en vrijwilligers.

Op zaterdag werd het 30-jarige jubileum van eigen televisiezender BOOMTV gevierd. En dankzij familievereniging ’t Bouwhuis was er ‘s middags een spectaculaire show van jeugdcircus Tubantino.

Het was een topweek! Op naar het 50-jarige bestaan van locatie de LosserHof in 2017!

TERUG

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden